Werken bij

RF Shows

RF shows is een jong en dynamisch bedrijf dat de totale productie van zakelijke evenementen tot aan festivals op zich kan nemen. Doordat wij een passie hebben voor licht en geluid willen wij elk evenement laten slagen. Zo denken wij graag met de klant mee en proberen wij zo het meest optimale uit elk evenement te halen.

Vanwege onze passie staan we waar we nu zijn. Om de kwaliteit hoog te houden en elk evenement nog beter te doen slagen, zijn wij op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Zie jij jezelf ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via het sollicitatie formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wij zoeken jou!

Vacatures

Open Sollicitatie

Zie jij jezelf bij ons komen werken, maar staat de functie die je zoekt er niet tussen? Of staan geen specifieke vacatures vermeld? Doe dan een open sollicitatie!

Solliciteer nu!

Stage

Ben je op zoek naar een stage in de wereld van het licht en geluid? Stagiaires zijn bij ons altijd welkom. Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu!

Chauffeur C-Rijbewijs

RF Shows is op zoek naar een Chauffeur C-Rijbewijs. Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu!

Technisch Installateur / Reparateur

RF Shows is op zoek naar een Technisch installateur en reparateur. Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu!

Magazijnmedewerker

Achter elk evenement of productie staat een ijzersterk magazijn.
Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van elk evenement en productie hoog blijft, zijn we op zoek naar versterking van ons magazijnteam.

Zie jij jezelf het team versterken? Solliciteer nu!

Hoofd magazijn

Heb jij een aantal jaar ervaring met magazijnwerkzaamheden? Kan jij op de juiste manier leidinggeven aan jouw team in het magazijn? Ben jij een echte doener en steek je je handen graag uit de mouwen? Werk je efficiënt en ben je vooruitstrevend om het magazijn nog efficiënter te maken? Heb je affiniteit met beeld, licht en geluid en de evenementenbranche? Ben flexibel inzetbaar en houd je ervan dat geen dag qua werkzaamheden hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Zie jij jezelf het team versterken? Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Solliciteer nu!

Je CV (doc, docx of pdf, max. 5MB)