Digitale Events

Aangezien we al jaren bedrijven en evenementenmakers technische ondersteuning bieden voor hun evenementen, festivals en congressen, was het voor ons redelijk makkelijk door te schakelen naar de online wereld. Vanwege de Coronapandamie zijn online events, digitale meetings & congressen, online open dagen van middelbare scholen en videostreams in de festivalwereld niet meer weg te denken voor deze tijd.

We hebben ons gespecialiseerd in de digitale wereld met behulp van de best mogelijk apparatuur van o.a. Roland video mixers tot Panasonic PTZ camera’s. Wij kunnen je ondersteunen in o.a. drie manieren van digitale ondersteuning en hebben zelfs een studio op een 19-eeuwse locatie in Den Haag.

Echter… geen vraag of case is ons te gek!

Digitale Events

Volledig digitaal

Wanneer je een meeting, lezing of presentatie wilt organiseren, kan je ervoor kiezen dit volledig digitaal te doen. Dit kan bij ons via elk digital platform.

Alle sprekers bellen, bijvoorbeeld via Zoom, digitaal in bij de studio en nemen zo deel aan de meeting. Ook het delen van een presentatie kan eenvoudig vanuit huis.

Wij zorgen ervoor dat alles juist in beeld komt.

Digitale Events

Hybride

Bij een hybride event is een deel van de sprekers fysiek aanwezig op de set en een deel sluit digitaal aan. Hierbij filmen wij de fysieke sprekers op locatie en wisselen dit af met de ‘inbellende’ sprekers.

Ook is het mogelijk dat wij de inbellende sprekers tonen op een beeldscherm in de studio, zodat de fysieke spreker een gesprek voert met, zeg maar ‘de spreker op het scherm’.

Tussen deze verschillende beelden schakelen wij en zenden deze vervolgens uit.

Digitale Events

Volledig fysiek

Bij dit type Digitaal Event zijn wij met alle techniek aanwezig op locatie en zijn alle deelnemers ook fysiek aanwezig op de gekozen locatie.

Je kan hierbij denken aan een open dag presentatie van een middelbare school of een talkshow met verschillende deelnemers.

Het maakt niet uit welke setting en/of hoeveel zalen. Wij zorgen voor de juiste techniek, zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken en je je kan concentreren op de inhoud van het evenement.

Digitale Events

Hybride vergadering op onze studio locatie

Bij dit evenement zijn wij een samenwerking aangegaan met Diner Thuis als studio locatie.

De locatie van Diner Thuis in Den Haag is een monumentale herenhuis in authentieke stijl die de sfeer uit ademt van weleer, uit de tijd van Louis Couperus met marmer, parket, houten lambrisering en glas-in-loodramen. De stijlkamers; de Kamer en suite en de Olifantenkamer zijn volledig in deze stijl ingericht. Deze kunnen worden ingericht als een hybride vergaderruimte.

Diner Thuis verzorgt de vergaderservices zoals o.a.: ontvangst met koffie, thee en koekjes | tijdens de vergadering mineraalwater (bruisend & plat), koffie of thee en koekjes | uitgebreide broodjeslunch met soep.

RF Shows verzorgt alle techniek op locatie en wij zijn ook aanwezig zodat er direct ingesprongen kan worden als er iets even niet lukt. Zodat jij je volledig kan focussen op het resultaat van de vergadering!

Altijd een oplossing op maat.

Van plan je eigen digitale event te organiseren?