Wij zijn

Onze crew

RF Shows Versterkt Evenementen is onze slogan …..

Wij doen dat met een enthousiast team van Versterkers

Jeroen Kwakernaak

Eindversterker

De Maestro van de groep.

Oprichter en eigenaar van de RF groep en natuurlijk de eindverantwoordelijke.

Zorgt met zijn creativiteit voor roering in het team en soms wordt het team gek van hem, maar altijd komen er toch mooie projecten en ideeën tevoorschijn uit zijn netwerk en hoofd.
Ziet in alles een uitdaging, hoe gek de vraag ook is die binnenkomt. Door zijn jarenlange ervaring en door vallen en opstaan een meester geworden in het uitdenken en plannen van toffe evenementen.

Geen vraag is hem te gek….eigenlijk hoe gekker, hoe leuker hij het vind!

En het mooiste vind hij toch nog om een productie van begin tot einde te bedenken, te ontwerpen, de materialen te regelen en dan…......de productie uit handen te geven aan anderen omdat hij in zijn hoofd al weer met het volgende project bezig is.

Okke Scholtes

Chief Operationsversterker

Okke komt uit een heel andere wereld.... Eentje waar organiseren het A & O is. Hij gaat de RF Group restylen en zo organiseren dat de volgende stap gemaakt kan worden.

Hij heeft een technische achtergrond en ervaring in strategieontwikkeling, organisatie transformatie en prestatiesturing, waarbij het identificeren van het verbeterpotioneel en gezamenlijk implementeren ervan centraal staat.

Zijn Motto is:
“Het samen bepalen van de richting, de road-map uitstippelen en vervolgens met het team de doelen realiseren is waar ik mijn energie uit haal.”

Barend van Wezel

Techniek- & Projectversterker

Ruwe bolster blanke pit, zo kan je Barend omschrijven.

Een techneut puur sang, of het nu licht, geluid, online streamen of 3d tekenen is, hij draait zijn hand er niet voor om. Onze technische specialist voor de gekste vaste installaties en vraagbaak voor de rest van het team.

Hij is de man van het Zwarte Pad in Scheveningen waar alle Strandtenten zijn telefoonnummer nog boven 112 hebben staan op de telefoonlijst.

En daarbovenop draait hij zijn hand niet om voor een groot evenement van A tot Z de totale productie op zich te nemen. Van het regelen tot het aansturen van de ploeg tijdens de productie.

Philip ter Marsch

Projectversterker

De man die thuis is in de feesten van onze studenten in Leiden, Delft of waar dan ook.

Hij heeft al menig feestje meegemaakt en begeleid van idee tot ontwerp en realisatie. Weet van de hoed en de rand en zorgt ervoor dat de voorraad op peil is, voorziet ons van de nieuwste snufjes.
Online streaming is voor hem ook geen onbekend iets, hij heeft menig online Event gedraaid.

Tevens is hij de man die ons verhuurprogramma van binnen en buiten kent. Hij weet waar alles ingekocht moet worden en zorgt door zijn contacten voor een continue toevoer van evenementen.

Reinier Bijmans

Projectversterker

Reinier heeft het in zijn vingers, werkte al jaren bij RF Shows als freelance allroundversterker + technische dienst en is na een uitstapje bij Theater Diligentia nu als fulltime Projectversterker bij ons werkzaam.

Heeft de technische kennis om reparaties van apparatuur uit te voeren, kan goed overweg met online streaming, een set opbouwen op een evenement, een installatie of wat dan ook.... Hij draait daar zijn hand niet voor om.

Reinier is heel handig met vectorworks en maakt als werkvoorbereider alle mooie productie tekeningen in 2D en 3D !

Dylan de Vries

Projectversterker

Dylan bezoekt al jaren meerdere festivals en organiseert ook regelmatig eigen events, hierdoor heeft hij veel kennis opgedaan m.b.t. het organiseren ervan.

Deze ervaring en de skills van zijn functie als sales & webshopbeheerder bij zijn vorige werkgever, zorgen ervoor dat hij als projectversterker zijn mannetje staat.

Dylan is geboren en getogen in Noordwijk, met zijn enthousiasme en affiniteit voor zand & strand zal hij voornamelijk te spotten zijn op het Zwarte Pad en de Boulevard van Scheveningen.

Daarnaast steekt hij zijn kop niet in het zand zodra er op- of afgebouwd dient te worden.

Saskia van Raaij

Officeversterkster

Onze vrouwelijke versterker van de groep staat haar mannetje en is verantwoordelijk voor onze HR-afdeling, begeleid de stagiaires, verzorgt de planning en draagt zorg voor het reilen en zeilen van de backoffice.

Uiteraard niet te beroerd om in een auto te springen en een ritje te rijden of om mee op te bouwen of te breken.

Virgil van der Hee

Planningsversterker

Virgil is de man van de planning!

Samen met Saskia plant hij ons wagenpark en de crew zo goed en efficiënt als mogelijk, zodat de transporten en producties vlekkeloos gaan.
Dat betekent dat hij snel moet schakelen en zo veel mogelijk vooruit moet kijken om een sluitende dag- of weekplanning te krijgen. En in onze branche heel belangrijk........ een sluitende Weekendplanning!

En als er eens een planningsgaatje valt en hij ieder crewmember heeft weg gepland...... dan is hij niet te beroerd om zelf in een wagen te springen om iets te bezorgen of op te halen.

Jeroen Meijerink

Seniorversterker

Via zijn zoon in de business gerold en heeft eigenlijk niks met kabels of techniek. Hij is meer van het organiseren en regelen.

Zorgt voor het team als een vader voor zijn kinderen.
Doet sales, marketing, inkoop, websitebeheer, is verantwoordelijk voor het wagenpark en tevens de vaste vrachtwagenchauffeur van de Group......eigenlijk het manusje voor alles waar onze technische mensen niks mee hebben.

Lars Droog

Chief Warehouseversterker

Lars is begonnen als staiger bij RF en doorgegroeid naar Chief Warehouse !

Met nieuwe inzichten en ideeën heeft hij ( samen met Florian ) een stempel gedrukt op het magazijn, zodat alles op vaste plekken ligt en netjes met naamlabels is voorzien.
Uiteraard kan in een magazijn wel eens iets niet goed lopen, maar dan wordt het met een glimlach, naar beste kunnen, opgelost.

Aan inzet geen gebrek, want op piekdagen gaat hij pas weg als de pakbon klaar is en de wagens geladen zijn voor de volgende ochtend zodat zijn collega's van de productie meteen op pad kunnen.

Florian Zandstra

Warehouseversterker

Nog een jongen die als staiger bij RF is begonnen en doorgegroeid is als een belangrijke schakel.

Hij kent het magazijn nu op zijn duimpje, kent elke hoek van het magazijn en weet precies waar alles ligt.
Eerst in de ochtend naar de Sportschool om dan met Full Power samen met Lars aan de slag te gaan in het magazijn.

Als het rustig is heeft hij het niet naar zijn zin, maar als er een grote productie loopt en de vrachtwagens moeten geladen worden komt hij in zijn element. Geen gaatje blijft onbenut in de laadbak en alles past erin.
En ook niet te beroerd, indien nodig, om de vrachtwagen zelf naar de productie te rijden !

Alexander Voogt

Warehouseversterker

Alexander kent het magazijn op zijn duimpje!

Weet waar alles ligt en hoeveel lampen er in een flightcase zitten en welke kabels erbij horen. Houd alles in de gaten en zorgt ervoor dat al onze flightcases netjes worden voorzien van ons logo en de juiste belettering,
Hij loopt met zijn scanner in de loods en op producties rond om alles netjes te scannen wat de loods uitgaat en om op locaties alvast binnen te scannen, zodat het meteen bij terugkomst in de loods op zijn plek gezet kan worden.

Douwe Bleeker

Ontwerpversterker

De man die in onze TD alles repareert wat kapot is gegaan op een evenement of een cd-speler fixt die teveel cola gedronken heeft.

Tevens is hij teamlid van de RF Design afdeling
Industrieel ontwerper die met de prachtigste 3d ontwerpen de mooiste dingen ontwerpt voor de RF groep.

Van een BasalSteel parasolvoet tot een transportkar voor onze bistrotafels. Noem het maar op onze RF Design afdeling verzint, ontwerpt en maakt het prototype en zorgt ervoor dat de rest van het team het eindproduct in meervoud kan produceren.

Is ook regelmatig met Reinier onderweg om een mooie installatie te doen bij een restaurant, strandtent, club of waar dan ook.

Jelte Schmidt

Techniek- & Lichtversterker

Onze nachtvlinder lichttechnicus die uit elke lichttafel het maximum weet te halen en zelfs nog meer tijdens een tof feest.

Vaste lichtjockey in de Kompass in Belgie waar hij elk weekend duizenden mensen voorziet van een waanzinnige lichtshow. En niet alleen achter de knopjes…. want Jelte hangt alles ook aan de trussen, adresseert alles en programmeert de show.

Verder is hij vaste kracht voor de lichtshows bij de feesten op het Zwarte pad, grote festivals zoals o.a. Rotterdam Rave | The Crave | ADE | NMNH
Heeft hij een keer een weekend niks te doen dan ondersteunt hij Douwe in de TD of is inzetbaar bij een online streamevent of helpt mee met installaties.

Robin Meijerink

Allround- & Lichtversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Onze Juniorversterker, met als bijnaam Mini Meijerink is al vanaf jongs af aan gek van kabels & lampjes..
Een DJ-set met speakers aansluiten.......movingheads op hangen, adresseren en programmeren...... een productie operaten achter de lichttafel....... zelf een DJ-setje draaien.......geen probleem, hij vindt alles tof!

Momenteel studeert Robin op het GLR, richting Podium- en Evenemententechniek.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Kevin Ripken

Allround- & Lichtversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

De altijd vrolijke Kevin heeft ooit een licht & geluid opleiding gedaan en na jaren werkzaam geweest te zijn buiten de evenementenbranche zit hij nu op zijn plek bij ons. Onze vaste man voor de Q-Music drive in Shows door heel het land, maar wordt ook vrolijk van andere producties.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Elmar Rimmelzwaan

Allround- & Geluidversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Elmar heeft de geluid opleiding gedaan op het GLR, zijn stage gelopen bij RF en is nu werkzaam bij ons en doet diverse producties van een Q-music tot een festival bouw/operate en breek maar ook op diverse andere klussen. Uiteraard ligt zijn passie bij speakers & geluidtafels.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Raoul Neumann

Allround- & Geluidversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Raoul heeft de geluid opleiding gedaan op het GLR, zijn stage gelopen bij RF en is nu werkzaam bij ons en doet diverse producties van een Q-music tot een festival bouw/operate en breek maar ook op diverse andere klussen. Uiteraard ligt zijn passie bij speakers & geluidtafels.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Thunny de Sousa Gama

Allround- & Geluidversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Thunny heeft de geluid opleiding gedaan op het GLR, zijn stage gelopen bij RF en is nu werkzaam bij ons en doet diverse producties van een Q-music tot een festival bouw/operate en breek maar ook op diverse andere klussen. Uiteraard ligt zijn passie bij speakers & geluidtafels.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Roderick Kloesmeijer

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Roderick zit al jaren in de evenementen en is gepokt en gemazeld in onze branche. Bij ons zit hij lekker in zijn vel en pakt van alles aan, van een Foodtruckfestival tot Q-Music tot een Schoolfeest.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Yoël Brunken

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Gene Hahury

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Gene heeft zijn opleiding podium & evenementen techniek licht afgerond op het Mediacollege Amsterdam. Hij is overal inzetbaar, maar vooral klussen met licht heeft zijn voorkeur. Rijd ook graag ritjes om te bezorgen of op te halen.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Tim van Schaick

Allround Stageversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Tim heeft het GLR gedaan en loopt nu zijn stage bij ons.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Ivo Groeneweg

Allround Stageversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Tim heeft het GLR gedaan en loopt nu zijn stage bij ons.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Olav de Knegt

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Olav studeert momenteel op het GLR richting richting Podium- en Evenemententechniek en doet bij ons diverse klussen om zo alvast werkervaring in de branche te krijgen.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Noah Kind

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Noah studeert momenteel op het GLR richting Podium- en Evenemententechniek en doet bij ons diverse klussen om zo alvast werkervaring in de branche te krijgen.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Romy Prins

Allroundversterker

Member van het Allrounderteam, ieder met zijn eigen specialiteit.

Romy studeert momenteel op het GLR richting Podium- en Evenemententechniek en doet bij ons diverse klussen om zo alvast werkervaring in de branche te krijgen.

Inzetbaar op producties, een onderhoudsklus in de loods, voor een pakbon of voor een napro, ze doen het gewoon.
Maar het liefst gaan ze mee op klus om zoveel mogelijk te leren en mee te maken.

Jouw naam hier ?

Allroundversterker

Vanwege onze passie staan we waar we nu zijn.
Om de kwaliteit hoog te houden en elk evenement nog beter te doen slagen, zijn wij op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Zie jij jezelf ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via het sollicitatie formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Vacatures !

Diverse

RF shows is een jong en dynamisch bedrijf dat de totale productie van zakelijke evenementen tot aan festivals op zich kan nemen. Doordat wij een passie hebben voor licht en geluid willen wij elk evenement laten slagen. Zo denken wij graag met de klant mee en proberen wij zo het meest optimale uit elk evenement te halen.

Vanwege onze passie staan we waar we nu zijn. Om de kwaliteit hoog te houden en elk evenement nog beter te doen slagen, zijn wij op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Zie jij jezelf ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via het sollicitatie formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Kiik op het icoontje hieronder en je wordt doorgelinkt naar onze vacaturepagina!

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
RF Shows verhuurt, versterkt en verkoopt.

Jouw foto ook hierboven?