Wij zijn elk jaar wel te vinden bij ADE

MEET ME AT THE HOTEL presenteert een all-inclusive meeting hub in het Room Mate Aitana Hotel, Amsterdam.

Meet me at the Hotel is een exclusief concept dat visionaire geesten uit de elektronische dansmuziekindustrie samenbrengt. Meet me at the Hotel wordt gehouden tijdens het befaamde “Amsterdam Dance Event” en brengt professionals uit de muziekindustrie van over de hele wereld samen op één plek gedurende vijf opeenvolgende dagen.

Audio Obscura @ G-Star Hoofdgebouw

Mocht je de evenementen van Audio Obscura nog niet kennen dan mis je echt wat. Allereerst draaien ze geweldige techno, ten tweede zijn de lichtshows van het kaliber ‘Tomorrowland’ en ten derde kiezen ze de meest gruwelijke locaties uit voor het vieren van een feestje.

Audio Obscura vinden plaats in de RAW Factory. Het gebouw, dat normaliter door het leven gaat als het hoofdkantoor van G-Star Raw, bevat een industriële sfeer die uitstekend bij de evenementen van Audio Obscura passen.

Bekijk hieronder de movies van Audio Obscura

Project

ADE

Locatie

Diverse locaties van G-Star hoofdgebouw tot Bijlmer Bajes tot festival terrein en last but not least het meet Me at the Hotel @ Room Mate Aitana Hotel Amsterdam

Wat we gedaan hebben
  • totale productie van Meet Me At The Hotel voor alle stages en technische ondersteuning tijdens de gehele week in het Hotel
  • opbouw & operate van licht @ geluid voor het Audio Obscura feest in de garage van het G-Star gebouw
  • levering van en operate van onze Danley speakers in 2022 voor the main stage voor Audio Obscura
  • licht & geluid geleverd voor diverse festivals o.a. Dock Yard / levenslang
Terug naar Portfolio