Slow down and chill at Colorado Charlie.

Aan een van de mooiste stranden van Nederland ligt strandtent Colorado Charlie.

Een unieke en kleurrijke beach club met een heerlijk relaxte vibe waar iedereen zich thuis voelt. Everything is possible; lekkere happen, fijne tunes, toffe feesten en natuurlijk onze op maat gemaakte events.

Wekelijks wordt Colorado Charlie omgetoverd tot een ware club op het strand. Door de internationale dj’s en positive beachy vibes een echte place to be in de zomer. Elk weekend kan je bij ons terecht voor disco, house, deephouse en techno. Met je blote voetjes trappelend in het zand tot de late uurtjes genietend van de heerlijkste tunes.

Bij Colorado Charlie zijn er diverse vaste events.

JOY: ‘De dikste house van o.a. Chris Stussy, Joey Daniel, Franky Rizardo, Prunk en Toman en de gezelligste mensen!’ -Joy Joy.

Happy Feelings: Happy feelings at the beach zegt natuurlijk al genoeg. Een (maandelijks) terugkomend concept met de aller heetste disco en house knallers.

Give Soul: De mannen van Give Soul zijn ook een graag geziene gast bij Colorado Charlie. Een diverse dj/ producer group gevestigd in Rotterdam met een rauwe tech/house vibe.

Flow: De bekende DJ Franky Rizardo is het brein achter FLOW. Een tof concept met een eigen festival, shows en podcasts en nu ook vaak te vinden bij Colorado Charlie!

Bekijk hieronder diverse filmpjes van Colorado Charlie
Project

Colorado Charlie

Locatie

Zwarte Pad Scheveningen

Wat we gedaan hebben en doen:
  • opbouw van licht @ geluid en site verlichting voor het hele seizoen
  • levering van extra techniek voor de diverse events of op aanvraag van de DJ’s
  • technische support tijdens de diverse events
Terug naar Portfolio