Wij hebben de juiste techniek en ervaring

Aangezien we al jaren bedrijven en evenementenmakers technische ondersteuning bieden voor hun evenementen, festivals en congressen, was het voor ons redelijk makkelijk door te schakelen naar de online wereld. Door de Coronapandamie zijn online events, digitale meetings & congressen, online open dagen van middelbare scholen en videostreams in de festivalwereld niet meer weg te denken in deze huidige tijd.

We hebben ons gespecialiseerd in de digitale wereld met behulp van de best mogelijk apparatuur van o.a. Roland video mixers tot Panasonic PTZ camera’s. Wij kunnen je ondersteunen in o.a. drie manieren van digitale ondersteuning.

Volledig Digitaal

Wanneer je een meeting, lezing of presentatie wilt organiseren, kan je ervoor kiezen dit volledig digitaal te doen. Dit kan bij ons via elk digitaal platform.

Hybride

Bij een hybride event is een deel van de sprekers fysiek aanwezig op de set en een deel sluit digitaal aan. Hierbij filmen wij de fysieke sprekers op locatie en wisselen dit af met de ‘inbellende’ sprekers.

Volledig fysiek

Bij dit type Digitaal Event zijn wij met alle techniek aanwezig op locatie en zijn alle deelnemers ook fysiek aanwezig op de gekozen locatie.

 

 

Project

Diverse digitale events

Locaties

Diverse locaties verspreid over de regio

Wat we gedaan hebben

Het maakt niet uit welke setting en/of hoeveel zalen. Wij zorgen voor de juiste techniek, zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken en je je kan concentreren op de inhoud van het evenement.

Terug naar Portfolio