Wij verzorgen de drive-in shows van Qmusic The Party

Van Noord-Holland tot Limburg, van klein dorpje tot grote stad; we komen overal!

Terwijl Qmusic is uitgegroeid tot het populairste radiostations van Nederland staat Qmusic the Party al jarenlang garant voor feest in het land. Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Qmusic is populairder dan ooit.

Qmusic presents The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit een podiumvullende show met indrukwekkend 3D ledwall. De beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ’s.

De jarenlange ervaring vertaalt zich in veel energieke en vooral uitverkochte optredens. Het adembenemende 3D ledwall decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest is meer dan goed geregeld: alleen de beste hits van nu en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Boek Qmusic The Party via:

Qmusic the Party is een zeer voordelige avondvullende show voor elke soort event!

Project

QMusic the Party

Locaties

Van feestzaal tot feesttent tot partycentrum tot strandtent tot festivalterrein van Noord-Holland t/m Limburg

Wat we doen voor Qmusic The Party

Wij verzorgen de hele show op locatie.

  • de bekende Qmusic DJ booth
  • de Qmusic goodies
  • de ledwall inclusief de verlichting
  • de video graphics
  • eventueel de geluidinstallatie

Soms is er al een geluidsinstallatie op de locatie aanwezig en prikken wij daar op in en soms verzorgen wij ook de gehele installatie voor The Party.

Terug naar Portfolio