Iedereen in Den Haag weet het: Feesten doe je op Het Zwarte Pad.

Maar hoe worden de familie paviljoenen omgebouwd naar hippe feest clubs?

Locatie
Whoosah Beachclub
Zwarte Pad Den Haag
Wanneer

Juli 2019

Categorie
  • Beach Party
  • Totale Technische Productie
Geleverd
  • Geluid
  • Licht
  • Operator

Beachlife.

Iedereen uit Den Haag weet het: feesten doe je op ‘het zwarte pad.’ Van kleine tot grote feesten en van een 90’s Party’s tot Dance, op het strand is iedereen welkom tot in de late uurtjes. Soms zelfs bij meerdere feesten tegelijk. En overdag kun je heerlijk bijkomen op een van de vele lounge stoelen of gewoon op je handdoekje op het strand. Zo kun je vrijwel ieder weekend genieten van het vakantiegevoel.

Maar heb jij je wel eens afgevraagd hoe de familie paviljoenen worden omgebouwd naar hippe feest clubs?

RF Shows versterkt de legendarische beachparty’s in Scheveningen al jaren met de juiste techniek en operators. Vorige week stonden we bij “OHM – niet te stoppen” bij Whoosah Beachclub. Na een week van temperaturen die alle hitte records verbroken was de geringe 23 graden een welkome afwisseling voor iedereen. De tent stond dus al snel vol met mensen die na al dat zweten zin hadden in een zomers feestje.

Benieuwd hoe we ook jouw feest kunnen versterken? Bekijk dan nu ons assortiment.

Feesten in Den Haag

doe je op Het Zwarte Pad

Maar waar komt de techniek vandaan?

Om ieder feest zijn eigen unieke sfeer te geven bedenkt RF Shows keer op keer een passende opstelling bij het type evenement. Dit keer versterkten we de sfeer door de DJ’s te omringen met LED strips en diverse ROBE movingheads. De beats van de DJ versterkten we met onze oranje Danley Soundlabs speakersystemen.

Een doordachte lichtshow, bestuurd door onze crew vormen vaak de basis voor lichtshows en versterken de sfeer die de DJ teweegbrengt met de muziek. We streven naar de passende ambiance voor elk soort en elk formaat feest. Bekijk een video hier. Bij kleinere feesten wordt er vaak gekozen voor lampen met een plug & play optie. Deze lampen reageren automatisch op muziek en kun je besturen door middel van een touchpad.

RF Shows Versterkt BeachParty’s met

– Alle audiovisuele apparatuur

– Complete licht en geluid show

Voor ons beginnen de voorbereidingen van het evenement de dag ervoor met het klaarzetten van al het materiaal. Met een complete show aan licht & geluid startte de crew om 8:00 uur op het strand om het terras Whoosah om te bouwen voor het OHM.

Na het opbouwen en testen van alle apparatuur is het tijd voor de operator om het feest voor te bereiden. Tijdens het feest zorgt deze technicus ervoor dat alle geluids- en lichtapparatuur werkt zoals het hoort en lost eventuele problemen direct op. Op de foto’s kun je zien hoe de opstelling er overdag uitziet én hoe het eruit ziet tijdens de show.

Transport en Montage

Technische Productie van A tot Z

Terwijl de laatste beats alweer uit de oranje speakers klinken en jij geniet van de laatste dans die avond, heeft onze crew zich verzamelt op locatie om alle techniek te demonteren en met vrachtwagen terug te brengen naar ons magazijn in Nootdorp. Dit doen we direct na het feest en vóór de eerste strandgasten het paviljoen oplopen voor een ontbijt of koffie met appeltaart.

Het magazijn start doorgaans gelijk met het uitladen en opruimen van de vrachtwagen. Zij testen het materiaal, maken het schoon en zorgen ervoor dat alles weer op de juiste plek gerangschikt staat voor het volgende feest.

Zien we je daar weer…?

 

Benieuwd hoe we ook jouw feest kunnen versterken? Neem dan nu contact op.