RF Shows verhuurt via

SUPPORTMARKT

Verhuren via Supportmarkt…… hoe zit dat? Heel simpel, Supportmarkt is hét broertje van RF Shows!

RF Shows & Supportmarkt zijn broertjes van elkaar en hebben beiden dezelfde moedermaatschappij. Door onze jarenlange samenwerkingen met vaste locaties & partijen ontstond er meer en meer vraag naar diverse overige evenementenmaterialen. Ook omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, is natuurlijk 1 transport met alle materialen een stuk interessanter voor iedereen! Zo ontstond Supportmarkt als dé verhuursuper voor evenementenmaterialen Voor Evenementenmakers.

Het verschil tussen RF Shows en Supportmarkt ligt voor de hand. Met RF Shows versterken we jouw vraagstuk met techniek en Supportmarkt is er voor de Support wanneer, waarmee en hoe dat voor jou gewenst is!

Zoek je Beeld | Licht | Geluid als complete sets of losse materialen?

Bij RF Shows ben je dan aan het juiste adres. Wij verhuren zo ongeveer alles wat met techniek te maken heeft. Om de verhuur makkelijk te maken, verwijzen wij je graag door naar ons broertje Supportmarkt.nl.

We doen dit bewust, zodat jij zelf een snelle & transparante prijsopbouw kunt maken en wij via onze ‘Verhuursuper’ direct alle informatie hebben om je een offerte toe te sturen.

Uiteraard blijven wij graag persoonlijk projecten versterken.

Om die reden zul je niet alles terugvinden op Supportmarkt.nl.

Er is overigens ook een kans dat je nog leuke meubels, hardcups of tenten tegen kan komen! In elk ‘gangpad’ een ander onderwerp…

Dus ga je voor gemakkelijk en snel Beeld, Licht en/of Geluid huren?

Dan is dat het makkelijkst via Supportmarkt.nl.

We Supporten je graag en zoeken de producten die je precies nodig hebt voor jouw evenement of project. Van congres tot uitvaart, van festival tot bruiloft, van buurtfeest tot schoolfeest tot verjaardag.

Maak je eigen verlanglijst en zet ons in als tool voor jouw project!

Op zoek naar een bepaald artikel?

Klik hieronder op èèn van de trefwoorden en je wordt doorgelinkt naar onze verhuursite.

Ons assortiment is uitgebreid en altijd up to date

Gegroeid vanuit hobby, met passie voor techniek, houden we ons assortiment altijd up to date om daarmee het verschil te kunnen maken op jouw evenement.

We blijven onszelf uitdagen door altijd creatief mee te denken en te blijven investeren. We zijn op de hoogte van de nieuwste (software)technieken en programmeren zelf als er iets nog niet bestaat! Met ons grote assortiment kunnen we alle kanten op. Van huiskamerfeestje tot festival van formaat, we hebben de materialen en laten ons assortiment aansluiten op jouw vraag.

Mocht je jouw artikel niet kunnen vinden, laat het ons gerust weten!

Altijd een oplossing op maat.

Ontdek wat RF Shows voor jou kan betekenen