Festivals

Van 100 bezoekers tot 10.000, zonder problemen verzorgen wij het licht en geluid voor elk type festival.

We denken met je mee en werken de plannen voor je uit. Geen tekening is ons te gek, geen uitdaging te groot. We voorzien in totaaloplossingen of desgewenst alleen een gedeelte.

Zoals gezegd is het voor ons geen enkel probleem de plannen te visualiseren. Voor verlichting kunnen wij dit aanleveren in zowel getekende vorm, maar ook in video vorm. Voor geluid wordt dit in getekende vorm aangeboden.

kijk hier bij onze projecten >>>

Zakelijk

RF Shows kan de volledig technische productie op zich nemen om uw zakelijke evenement tot een goed einde te leiden.

Aan de hand van strakke communicatie vertalen we uw ideeën naar de juiste technische uitvoering. Van microfoon voor de dagvoorzitter tot het volledig decoreren van de ruimte.

We kijken niet alleen naar de kwaliteit van de techniek, door alles netjes weg te werken maken we de totale beleving compleet. Van het idee tot realisatie, productie en afhandeling aan het einde kunnen wij ontzorgen.

kijk hier bij onze projecten >>>

Evenementen

Ook voor alle andere type evenementen waar licht, geluid, video, stroom voor nodig is, ben je bij RF Shows aan het goede adres.
Van de complete speakerset voor de achtergrondmuziek bij een borrel in de achtertuin tot de totale productie van een event voor een paar duizend man.
Wij versterken alle facetten van een event, van idee tot uitvoering.
kijk hier bij onze projecten >>>

Digitaal

Wij zijn door onze jarenlange ervaring met ondersteuning voor bedrijven & evenementmakers voor hun evenementen ook thuis in de digitale wereld.
In de huidige tijd zijn online events, digitale meetings & congressen, online open dagen van scholen en videostreams in de festivalwereld niet meer weg te denken.
We hebben ons gespecialiseerd met de best mogelijk apparatuur.
ga hier naar onze digitale pagina >>>
Altijd een oplossing op maat.

Ontdek wat RF Shows voor jou kan betekenen