Werken bij

RF Shows

RF shows is een jong en dynamisch bedrijf dat de totale productie van zakelijke evenementen tot aan festivals op zich kan nemen. Doordat wij een passie hebben voor licht en geluid willen wij elk evenement laten slagen. Zo denken wij graag met de klant mee en proberen wij zo het meest optimale uit elk evenement te halen.

Vanwege onze passie staan we waar we nu zijn. Om de kwaliteit hoog te houden en elk evenement nog beter te doen slagen, zijn wij op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

Zie jij jezelf ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV via het sollicitatie formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wij zoeken jou!

Vacatures

Open Sollicitatie

Zie jij jezelf bij ons komen werken, maar staat de functie die je zoekt er niet tussen? Of staan geen specifieke vacatures vermeld? Doe dan een open sollicitatie!

Solliciteer nu!

Stage

Ben je op zoek naar een stage in de wereld van het licht en geluid? Stagiaires zijn bij ons altijd welkom. Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Solliciteer nu!

Je CV (doc, docx of pdf, max. 5MB)